Ante Bebić i Anemarija Rajčić slavili na Braču!

Jučer je u Supetru održano i 4. kolo STRKA Trail Lige u kojem je nastupilo 72 natjecatelja. Prijave su bile u Hotelu Osam, gdje se za lijepu dobrodošlicu pobrinula Turistička zajednica grada Supetra  😎

Start je bio sa Supetarske Rive, a cilj u Donjem Humcu, a tu dionicu od 5,6 km najbrže je istrčao Ante Bebić za 30 minuta i 15 sekundi. Drugi je bio Mijo Bebić (32:55), a treći Ivica Sedlar (35:10). Kod žena slavila je Anemarija Rajčić (42:04) ispred Ivane Vidošević (42:22) i Tamare Carević (43:18). Kompletne rezultate možete vidjeti OVDJE!

U cilju su ih dočekale slastice koje su nam spremile žene iz Donjeg Humca i Nerežišća, stoga im ovim putem iskreno zahvaljujemo!  😉  Također TZG Supetra organizirala je i transport natjecatelja natrag u Supetar gdje su kasnije natjecatelji uživali u lijepom i sunčanom vremenu na Rivi prije povratka trajektom nazad.

Nakon 4 kola Tomislav Maleš je preuzeo vodstvo sa 278 bodova ispred Ante Bebića (250) i našeg člana Hrvoje Kedže (244), dok je kod žena Anemarija Rajčić u vodstvu sa 322 boda ispred Ivane Vidošević (298) i Ane Asanović (252). Kompletni trenunti poredak možete vidjeti na ovom LINKU!

Sljedeće kolo je na rasporedu ove subote na Svilaji, gdje nas čeka prava zimska snježna idila. To kolo je organizaciji naših prijatelja iz Cetina Adventure kluba iz Sinja, a više informacija možete saznati na njihovim službenim facebook stranicama. Online prijave su već otvorene, a možete se prijaviti na ovom LINKU! Za koji dan ćemo i mi detaljnije o toj utrci  😉