Dalmatinska Trail Liga

Od 2017. osnovana je Dalmatinska Trail Liga – DTL, koja je nasljedila Proljetni Treking Kup! Dalmatinska Trail Liga će se odvijati tokom čitave godine, a brojit će 9 utrka. Uz dosadašnje utrke sa Proljetnog Treking Kupa (Marjan Trail, ProminaTrek, ImberTrek, Jesenice Treking i Mosor Grebbening) tu su i 4 nove utrke i to: Tisno Trail, Lastovo Trail, Kozjački Satarluk i Vela Strka.

Naš klub u suradnji sa ostalim udrugama i udrugom Dalmacija Trails glavni su organizatori DTL-e, a upravo naš klub će organizirati dvije utrke na DTL ove godine i to prvu i zadnju utrku u kalendaru: Marjan Trail (11.02.) i Vela Strku na Korčuli (23.09.)! Riječ je zaista jednoj super ideji, a na Vama je da tokom godine sudjelujete na ovim utrkama i upoznate ljepote diljem naše lijepe Dalmacije!


U 2018. godini, Dalmatinska Trail Liga broji 10 utrka u svom kalendaru, a nova utrka je Sinj Trail koju organizira Cetina Adventure iz Sinja. Naše utrke (Marjan Trail i Vela Strka) i dalje su u kalendaru DTL-e, samo u izmjenjenin terminima, pa je Marjan Trail šesta utrka po redu (i to noćni trail), a Vela Strka deveto kolo lige.