Održano 1. kolo Strka trail lige!

Otvaranje nove trail lige nije moglo poći na bolji način, a kao dokaz za to jest čak 177 natjecatelja na startu! Iako su tamniji oblaci prijetili mogućom kišom, to uopće nije predstavljalo problem da se mnoštvo trail trkača okupi u Naklicama pokraj Omiša. No, osim njih bilo je tu i cestovnih trkača, triatlonaca, ali i rekreativaca do izletnika sa svojim ljubimcima  🙂

Iz Naklica se trčalo prema Crkvi Gospe od Stomorice na greben, odakle se nastavilo zapadno prema selu Truša, a nakon toga makadamom natrag u Naklice. Ovu dionicu (oko 6,5 km) najbrže je otrčao naš Omišanin Ante Pešić – Golub za 29:38 minuta! Lovre Mihotić bio je drugi (31:07), dok je Josip Feher završio treći (32:23). Kod žena, slavila je Lucija Križanac s vremenom od 42:50, ispred Željane Aljinović (43:07) i Dobrile Duišin (43:20).

Kompletne rezultate jučerašnjeg kola možete vidjeti OVDJE! Trenutni poredak muškaraca OVDJE, a žena OVJDE!  😎   Također, ako primjetite neki propust ili krivo napisan rezultat koji se je možda dogodio zbog ponekog istovremenog ulaska više trkača u cilj, slobodno nam se javite na mail ttkstrka@gmail.com ili u Inbox na Facebooku!

Na kraju nas je i vrijeme poslužilo tokom cijele utrke, pa je samo ostalo na prijetnjama oblaka iznad nas  😉 Ovim putem bi zahvalili svim natjecateljima koji su nastupili jučer, jer su svojim nastupom pomogli i Udruzi “Moje dijete – Solin”! Nadamo se da ćemo Vas vidjeti u velikom broju i na 2. kolu lige  sljedeće subote također sa startom u 10:00 sati! Više o tom kolu za koji dan  😉  a kako je to izgledalo jučer pogledajte video i fotogaleriju!