TTK Strka za malo srce

Strka za malo srce - od Rame do Solina - 2015

U organizaciji TTK Strka i uz potporu HGSS-a 11. i 12. srpnja održana je humanitarna akcija ” Strka za malo srce “. Akcija se odvijala na način da su članovi i prijatelji kluba trčali hodočasničkom Stazom Gospi Sinsjkoj iz Rame (BiH) do Solina u dužini od 148 km, a prikupljala su se sredstva za udrugu “Veliko srce malom srcu” koja vodi brigu o djeci sa srčanim problemima.

Sudionici akcije su su se pridruživali na određenim dijelovima staze, ovisno koliko je tko mogao i htio pretrčati. U akciji je trčalo tridesetak ljudi usprkos izrazitoj vrućini, a cijelu dužinu staze pretrčao je naš član Ante Pešić Golub što je trajalo točno 24 sata. Volonteri udruge Veliko srce malom srcu dočekali su trkače u Sinju i Solinu gdje su na svom štandu prikupljali donacije i dijelili promotivne materijale udruge.

Ukupno je prikupljeno 4222 kune, a akcija je dobila dobar medijski prostor što je bitno radi skretanja pozornosti na potrebu pomoći djeci sa srčanim problemima. TTK Strka se zahvaljuje svima koji su sudjelovali u akciji bilo trčanjem, donacijama ili na bilo koji drugi način.

Najava na DalmacijaNews.hr
Najava na HRT.hr
Članak na Adventure-sport.net

[print_gllr id=1269]