4. kolo na poučnoj stazi Leopolda Mandića

Ove subote, 28.01. sa početkom u 10:00 sati, na rasporedu je 4. kolo STRKA Trail Lige 2017, a trčati ćemo na poučnoj stazi Leopolda Mandića! Start utrke je ispred HE Zakučac (iza Omiša), a duljina staze je oko 3,5 km sa oko 300 metara uspona! Ova staza je zaista jedinstvena jer se pruža lijep pogled na kanjon Cetine i grad Omiš, pa je nismo izostavili ni ove sezone! 😉 Startnina je 5 kn, a trebati imati samo mobitel, malo slobodnog vremena i nastojati doći jedno 15-20 minuta prije starta da se na vrijeme upišete.

Na sljedećim slikama je detaljno nacrtano kako doći do starta utrke. Znači za sve one koji dolaze iz Splita, kad dođu u Omiš NE idu na most na raskrižju, već skreću lijevo (prema Gatama i Tugarima), te voze oko 1 km, kada trebaju skrenuti desno! Tu je i prometna oznaka za HE Zakučac (ima i na slici), tako da ne bi smilo doći do lutanja. Naravno, slobodno nas kontakirajte ako budete trebali bilo kakve još upute. Također na ostalim slikama je i GPS trag staze, visinski zapis, te Google Earth zapis.. 😉 Vidimo se onda u subotu!

Trenutni poredak nakon 3 kola možete za muškarce možete vidjeti OVDJE, a za žene OVDJE! Napominjemo da liga ima 6 kola, a bodovati će se 5 najboljih vaših utrka, tako svi oni trkači koji budu imali svih 6 utrka, ona utrka gdje su bili najgori (gdje su dobili najmanje bodova) neće biti uračunata! Iza Omiša, slijedi 5. kolo koje će biti na Marjanu u večernjim satima, te onda završno 6. kolo na legendarni MARJAN TRAIL 2017! 😉