Održano 4. kolo STRKA Trail Lige pokraj Zakučca

Jutros je održano 4. kolo STRKA Trail Lige pokraj HE Zakučac, gdje je nastupilo 48 natjecatelja, a trčali su po poučnoj stazi Leopolda Mandića. Marin Koceić samo potvrđuje da je zaista bez konkurencije na ovim utrkama, pa je i ovdje slavio sa vremenom od 22:09. Filip Sinovčić bio je drugi sa vremenom od 22:48, a Teo Baučić treći sa vremenom od 23:23.

Katarina Kokan nije nastupila u prošlom kolu na Mosoru, ali je zato ovdje upisala svoju treću pobjedu u ovoj ligi i time i ona potvrdila da je glavni favorit za prvakinju u ženskoj konkurenciji. Trebalo joj je 27 minuta i 15 sekundi za prvo mjesto, dok je Kristen Walters zauzela drugo (28:08), a Petra Koceić treće mjesto (28:25).

Kompletne rezultate 4. kolo STRKA Trail Lige možete vidjeti OVDJE! 

Sljedeće kolo se održava na Marjanu, no ta utrka će se održati noću, pa je potrebno imati i čeonu lampu kao obaveznu opremu! No, o tome uskoro  u najavi za to kolo! Također prijave za Marjan Trail 2017 , koje je ujedno i posljednje 6. kolo STRKA Trail Lige, traju do 05.02.2017, a prijave se primaju online i to OVDJE!