Video najava za Marjan Trail 2017!

11.02.2017. na redu je drugo izdanje našeg “Marjan Trail”-a, koji će se i ovog puta trčati po park šumi Marjan u Splitu. Cilj i start će i ovog puta biti sa splitske Rive, a natjecatelji će moći izabrati između dvije kategorije: 10 km (“Gibajmo se”) i 20km (“Jače Manijače”).

Ujedno, Marjan Trail 2017, je i šesta i posljednja utrka u STRKA Trail Lizi , a i prva utrka u novoj Dalmatinskoj Trail Lizi! Za više inforamcija za Marjan Trail 2017 saznajte OVDJE, a za prijaviti se na utrku, to možete napraviti OVDJE! Online prijave traju do 05.02.2017. , a startnina iznosi 120,00 kn za obe kategorije. Tu se dobije majica utrke, natjecateljski karton, GSS službu sigurnosti, topli obrok iza utrke, te nagrade za prva tri mjesta u obe kategorije na obe dužinske utrke! Moguće su i prijave iza 05.02. putem telefona/e-maila, ali onda ne možemo garantirati majicu niti obrok nakon utrke.

Za ovaj event napravljen je i promo video najava sa prvog Marjan Traila, pa možete baciti pogled kako je to bilo na našoj debitantskom Marjan Trailu! 😉