2. kolo STRKA Trail lige održano po snijegu!!

Ni 20-tak centimetara snijega nije zaustavilo današanje trail trkače da odrade 2. kolo STRKA Trail lige u okolici Sinja! Naši prijatelji iz Cetine Adventure Teama odlično su pripremili i organizirali ovu utrku, što najbolje svjedoči oduševljenje svih natjecatelja iza utrke. Nažalost, nekolicina trkača, kao i dio organizacije našeg kluba, zbog lošeg vremena te neadekvatne auto opreme, nisu mogli dalje Klisa/Dugopolja pa su bili prisiljeni se, nažalost, vratiti kući. 🙁

No, ostalih 38 natjecatelja uživalo je na pravom zimskom snježnom trailu, a pobjedu je opet odnio Marin Koceić sa vremenom od 28:51. Marinko Duka bio je drugi, dok je Lovre Mihotić bio treći. Kod žena, i ovdje je opet slavila Katarina Kokan sa vremenom od 36:46, ispred Petre Koceić i danas iznenađujeće dobre Antonele Banovac. Prvo troje u obe kategorije Dalmesso je nagradio sa prigodnim poklon-paketom, a sav prihod od startnina i donacija biti će prosljeđen obitelji u vidu male humanitarne pomoći!

Još jednom hvala svima na odazivu, i isprike zbog nedolaska dio organizacije našeg kluba (želja je bila jaka, no gume slabe 🙂 ) i nadamo se da se vidimo u trećem kolu sljedeće subote na Mosoru u okolici Sitnog Gornjeg! Dotad, trenirajte i uživajte u ovoj jedinstvenoj foto galeriji!

Kompletne rezultate 2. kolo STRKA Trail Lige možete vidjeti OVDJE!