Treće kolo – Salona treking i za djecu i za odrasle!

U trećem kolu STRKA mini trail lige ove subote na rasporedu je Salona trek! Odrasli će startati u 17:30 sati, tako da ih očekuje treking i istraživanje starih rimskih građevina i sarkofaga po noći!  😎  Naravno, uz mobitel, čeona lampa je OBAVEZNA oprema! Prijave su već otvorene na stoperica.live, a prijaviti se možete na OVOM LINKU!

Startnina je 10,00 kn! Pošto je riječ o treking utrci, za sve one koji se još nisu susreli sa takvim tipom utrke, riječ je utrci gdje staza nije označena sa trakicama i strelicama, već će svaki natjecatelj na prijavama (start će biti iz centra Bazilike) dobiti kartu Salone sa ucrtanim kontrolnim točkama i onda bilo kojim redosljedom mora proći sve kontrole, čekirati svoj natjecateljski karton (kojeg će također dobiti), te kad skupi sve kontrolne točke vraća se natrag u cilj. Pobjednik je  naravno onaj trkač koji u najkraćem vremenu obiđe SVE kontrolne točke i prođe kroz cilj.  😉

A kao zagrijavanje za noćni treking i ove godine se organizira dječja treking utrka za djecu do 13 godina! Ona će startati u 14:00 sati iz centra Salone (iz bazilike). Također će svako dijete dobiti svoju kartu sa ucrtanim kontrolnim točkama koje mora sve obići prije povratka u cilj. Na svakoj točci će ih čekati jedno ugodno iznenađenje, a u cilju medalja i osvježenje. Dijete mora biti u pratnji odraslih zbog sigurnosnih razloga! Više u dječjoj utrci, kao i prijavu na nju, saznajte OVDJE!

A kako nam je bilo lani u Saloni na treking utrci možete pročitati u OVOM ČLANKU.  😉 Vidimo se u subotu!