Prijave za dječju utrku u SALONI – 19.01.2019.

19.01.2019. (subota)  sa početkom u 14:00 sati održati će se dječja treking utrka u Saloni! Start i cilj utrke biti će iz središta Salone (iz bazilike), a djeca će morati obići sve kontrolne točke na stazi bilo kojim redosljedom i vratiti se natrag u cilj.

Na svakoj kontrolnoj točci će ih čekati iznenađenje, a dobiti će i mapu na kojoj će biti ucrtane kontrolne točke koje moraju proći. Staza će imati nekoliko kontrolnih točaka koje dijete mora proći prije dolaska u cilj. Ukupna duljina staze je oko 2,5 km do 3km. NAPOMENA: Svako dijete (ili više njih) MORAJU biti u pratnji starije osobe (roditelja, bake/djeda, skrbnika), a pratnja mora imati mobitel.

Prijave su limitirane na 150 djece, a prijaviti se možete u formi ispod ili u formi sa desne strane na našoj naslovnoj WEB stranici. Također za svako dijete se mora ispuniti i i”Izjavu roditelja za maloljetnika” koju mogu preuzeti OVDJE, te donijeti na start utrke.

PRIJAVE ZATVORENE!!

Startnina je 10,00 kn koju plaćate na startu za vrijeme podizanja startnog broja i karte sa uputama. Svako dijete će u cilju dobiti medalju i nešto slatko za okrijepu. Vidimo se u Saloni!