Marin i Petra Koceić slavili na snježnom 2. kolu u Dugopolju!

Na “ugodnih” -5 °C jučer u Dugopolju u zaseoku Balići, održano je 2. kolo STRKA mini trail lige gdje je nastupilo 120 natjecatelja. Hladno vrijeme te veće količine snijega nisu omele trkače da se okušaju u pravom zimskom trailu. Za ugodnu i toplu dobrodošlicu prije i poslije utrke, pobrinila se Turistička zajednica Dugopolja, koja je svojom bogatom ponudom jela i pića razveselila sve sudionike.

Staza je prolazila kroz Kraljevu peć, gdje je bio kontoliran prolaz zbog strmosti i uskog prolaza, a i da ne bi došlo do neželjenih sigurnosnih problema. U tijesnoj utrci kod muškaraca Marin Koceić je slavio ispred Marinka Duke za svega 9 sekundi, dok je treće mjesto zauzeo Ante Bebić.

Kod žena, slavila je Petra Koceić (kći Marina Koceića) ispred Anemarije Rajčić i Ivane Vidošević. Kompletne rezultate možete pogledati na ovom LINKU ili dolje ispod:


Nakon završena dva kola Marin Koceić je u vodstvu sa 200 bodova, ispred Marinka Duke (176) i Ante Bebića (150), dok kod žena vodi Petra Koceić (188) ispred Anemarije Rajčić (154) i Ivane Vidošević (138). Kompletan trenutni poredak možete saznati na ovom LINKU.
Treće kolo na rasporedu je sljedeće subote (19.01.) u Saloni, ali sa startom u 17:30 sati pa će od obavezne opreme uz mobitel biti i čeona lampa! Kao i lani i ove će godine utrka u Saloni biti treking tipa što  znači da staza neće biti označena, već će svaki natjecatelj dobiti kartu Salone sa ucrtanim kontrolnim točkama, te onda vlastitim odabirom mora proći sve kontrole prije povratka u cilj. Više o tome kroz par dana.

Također i ove ćemo godine u Saloni održati dječju treking utrku koja će startati u 14:00 sati. Prijave za tu utrku su na našem WEBU, a više o toj dječjoj treking utrci na ovom LINKU! Vidimo se u Saloni!

A kako je to bilo jučer na utrci u snijegom pokrivenom Dugopolju saznajte u našoj fotogaleriji.