“Dalmacija Ultra Trail” traži volontere!

Udruga Dalmacija Trails i njihova “Dalmacija Ultra Trail” utrka, koja će se održati u razdoblju od 20.10 do 22.10, traži pomoć volontera koji će im pomoći u organizaciji, logistici, uređenju i označavanju staze, biti ispomoć na okrijepnim stanicama, paziti na promet gdje prolaze trkači i još mnogo toga.. I ovogodišnje izdanje DUT-a će imati četiri dužinske kategorije i to 155km, 100km, 60km i 20km, a staze će se protezati od Baške Vode, Brela, Omiša, Dugog Rata, Jesenica, Solina, K. Sućurca, Klisa, Gata, Zadvarja, pa će svaka pomoć volontera za organizaciju ovih utrka itetako dobro doći!
Prijaviti se možete na njihovim službenim stranicama ili klikom OVDJE! U fromularu su stavljene mogućnosti odabira na koji način i na kojim lokacijama bi mogli pomoći kao i vašu dostupnost, stoga ovim putem molimo sve zainteresirane da se prijave za volontiranje i da opet pomognu uspješno ostvariti ovaj jedan veliki projekt!

Sljedećeg vikenda u Parku prirode Blidinje, održati će se prva Čvrsnica Ultra Trail utrka u tri dužinske kategorije i to na 48, 22 i 12 km, a neki naši članovi će biti i na toj utrci. 😉  Također bliži se i 8. kolo Dalmatinske Trail Lige, a na rasporedu je Kozjački Satarluk u organizaciji HPD Mosor i općinom Klis, a prijaviti se možete OVDJE.

Nakon Satarluka, preostaje nam posljednje, 9. kolo Dalmatinske Trail Lige i naša utrka u Vela Luci – Vela Strka! Podsjećamo, ova utrka će imati dvije dužine i to 23km i 11km, a start i cilj je iz Vela Luke. Više informacija u ovoj našoj utrci možete naći OVDJE! A napravili smo i ovogodišnji plakat za nju!  😎