U 2. kolu trail lige nastupilo čak 234 natjecatelja!

Mislili smo da ćemo teško nadmašiti nastup od 177 natjecatelja prošlog kola u Naklicama, no samo 7 dana poslije u 2. kolu naše trail lige, ta brojka je narasla i do 234 natjecatelja! 😎 Lijepo vrijeme te atraktivna lokacija sa startom  kod bunara Rajčica, privuklo je veliki broj trail trkača, rekreativaca i obiteljskih izletnika!

Start i cilj utrke bio je na samim bunarima, a staza je preko makadama išla kršovitim usponom do mjesta Nisko, a onda natrag preko napuštenih Baturina opet do bunara. Stazu dugu 6.2 km sa oko 200m ukupnog uspona opet je najbrže svladao naš Ante Pešić Golub sa vremenom od 31:51, ispred Marinka Čubrila (34:03) te Andrije Savića (34:25). Kod žena slavila je Jadranka Žilić (46:47), ispred Željane Aljinoivić (48:55) te Ivane Mihalj (49:57).

Kompletne rezultate 2. kolo lige možete vidjeti OVDJE, a trenutni ukupni poredak kod muškaraca OVDJE, a žena OVDJE! Ukoliko naiđete na neku moguću nepravilnost kod rezultata slobodno nam se javite preko e-maila na ttkstrka@gmail.com ili u Inbox na našem Facebooku! 😉

Ovim putem bi zahvalili svim natjecateljima koji su sudjelovali jučer na utrci te se nadamo da su zadovoljni stazom i organizacijom. Nadamo se također da se nitko nije ozbiljnije ozljedio i da ćemo se opet vidjeti na sljedećim kolima lige.  😉 Također, hvala i gradu Klisu koji nas je medijski podržao, Dechatlonu na poklonima, a ponajviše svima Vama jer ste Vašim nastupom pomogli i Udruzi Moje Dijete  iz Solina!

Kako je to izgledalo jučer bacite poglede dolje u video i fotogaleriju! (Kompletna fotogalerija biti će na našim Facebook stranicama!)