155 natjecatelja uživalo u čarima lijepe Kamešnice!

U organizaciji naših prijatelja iz Cetine Adventure Klub – Sinj, održano je i 5. kolo Strka Trail Lige i to na Kamešnici! Start i cilj bio je ispred planinarske kuće Orlovac iz mjesta Korite, a natjecatelji su išli sve do izvora pitke vode u Gornjim Koritima, a onda nazad prema planinarskoj kući. Vrijeme je bilo odlično pa nismo zažalili što smo prebacili utrku u nedjelju jer je došlo čak 155 natjecatelja! Pobjedu kod muškaraca odnio je prošogodišnji pobjednik lige Marin Koceić sa vremnom od 36:12, ispred Ante Pešića Goluba kojem je trebalo 37:19 i time poremetio savršen “skor” Golubu 😉 Treće mjesto zauzeo je Krešimir Mrčela sa vremenom od 38:10. Kod žena, svoj prvi nastup u ligi Eva Tušar Suhadolc okrunila je pobjedom sa vremenom od 45:49, ispred Jadranke Žilić (52:44) i Dobrile Dujišin  (53:25).
Za nagrade se i ove godine pobrinio Dalmesso, kojim je svojim slasnim poklonima obradovao prvoplasirane, a nagrađivala su se i djeca i to čak u tri kategorije, a za njih se je pobrinuo “Ankicin Slatki Svijet” 😉 Za ugodno gostoprimstvo pobrinula se je udruga “Stari Zanati” koji su svojim uštipcima i mladim sirom nahranili iscrpljene trkače 🙂

Ukupne rezultate 5. kola možete vidjeti OVDJE, dok trenutni ukupni poredak muškaraca saznajte OVDJE, a žena OVDJE! Ukuliko uočite neke nepravilnosti kod rezultata, javite nam se na e-mail ili na Inbox na našim Facebook stranicama!
Kako je to sve izgledalo, pogledajte u našem novom video uratku našeg člana Hrvoje Kedže, a tu je i fotogalerija! Kompletna fotogalerija bit će objavljena na našim Facbook stranicama!
Sljedeće, posljednje kolo, održat će se u Saloni, no za razliku od dosadašnjih trail utrka, ovdje Vas očekuje trek poslastica, a i pripremilo smo i posebnu dječju trek utrku! Više o tome u toku dana! 😉