Završeno drugo izdanje “Dalmacija Ultra Trail”

Jučer je završeno drugo izdanje Dalmacija Ultra Trail-a u kojem su naši članovi bili iznimno aktivni i kao volonteri i kao trkači! Livija Puljak, Jakša Rošin, Roberto Kovačić su nastupili na 20km utrci, a ujedno su stigli i volontirati! A Ante Pešić – Golub je na najprestižnijoj utrci od 155km osvojio treće mjesto!!

Pa da pohvalimo sve naše članove koji su posvetili mnogo vremena u organizaciji ovog događaja i to: Ante i Marjana Bubić, Ante i Darija Ercegović, Suzana Marović, Hrvoje i Anita Kedžo, Igor Drašković, Katarina Kukučka, Vedrana Jerić-Miloš, Martino Vučičić te Ivan Roguljić! A posebno smo ponosni na našeg doživotnog predsjednika Marka Hermana koji je ujedno bio i “Course Director” DUT-a, a najviše pohvala sigurno zaslužuje Anamaria Marović koja je samo nekoliko dana ranije završila na operaciji slijepog crijeva, no to je nije nimalo omelo da i dalje odradi vrhunski svoj dio posla!! 

Ne zaboravimo ni na Strkin pomladak koji je uspješno odradija i “Kids Race”!  Za kraj, još jednom bravo svim Strkašima, a ako smo kojeg slučajno zaboravili, nije bila namjera 

A šta se tiče ovogodišnjih pobjednika, na utrci od 155km pobijedio je Matthias Kodym (Austrija) sa vremenom od 20:53:32, dok je kod žena slavila Katarzyna Szewczyk iz Polsjke sa vremenom od 27:53:28! Na 100km slavio je Slovenac Jan Božić (11:40:32), te Katja Kegl Vencelj (14:01:41). Na 60km utrci i pobijedila je Slovenka Ajda Radinja (6:16:19) koja je ujedno bila i pobjednica utrke, a kod muškaraca je slavio Poljak Przemysław Bień (6:34:05). Na 20km utrci pobjedio je Mađar Zoltan Zóka-Ujhelyi (1:50:22) te Slovenka Eva Tušar Suhadolc (2:12:27). A ukupne rezultate po dužinskim kategorijama možete vidjeti OVDJE!