Video najava Dalmatinske Trail Lige 2018!

Jučer je objavljena video najava Dalmatinske Trail Lige za 2018. godinu, kao i kompletni raspored za sljedeću godinu. Za razliku od prošle dvije godine, naša utrka “Marjan Trail” neće biti prva utrka u kalendaru, već smo je prebacili za 30.06. i odlučili smo da će biti noćna utrka! Također, “Vela Strka” je prebačena za 08.09., pa će Kozjački Satarluk biti posljednja utrka u kalendaru!
Jedina velika novost je ulazak naših prijatelja iz Cetine Adventure Teama iz Sinja u ligu, te će oni 12.05. organizirati svoj prvi Sinj Trail! Liga će započeti 10.03. sa ImberTrekom, a završiti 22.09. sa Kozjačkim Satarlukom!
Također, u izradi su i WEB stranice Dalmatinske Trail Lige, na kojem će se moći saznati sve o utrkama, najavama, rezultatima, kao i o povijesti DTL i PTK-a! Više informacija saznati će te na http://dalmatinskatrailliga.com/ kada stranica uskoro bude online! Ovim putem moramo pohvaliti naše članove Strke Antu Bubića i Ivana Raku, koji su i kreirali promotivni DTL 2018 video, kao i njihove WEB stranice!