Prijave za 1. Marjan Trail u tijeku!

Najsportskiji grad na svitu postaje bogatiji za još jednu vrstu sportskog događanja – trail utrku Marjan Trail. Start i cilj su u subotu 13.02. u 10:00 sati u centru svemira – na splitskoj Rivi, a staza nakon uskih Varoških kala i najljepših splitskih vidikovaca, Prve Vidilice i vrha Telegrin, vrluda Marjanskom šumom i plažama.
Utrka ima dvije dužinske kategorije nazvane po pjesmama Dina Dvornika: “Gibajmo se”, dužine oko 10 km i s oko 300 m uspona i silaska i “Jače manijače” dužine oko 20 km s 550 m uspona i silaska. Ovo je prilika za sve da saznaju zašto se Splićani toliko ponose svojim Marjanom, a i za Splićane da upoznaju Marjan na jedan drugačiji, uzbudljiviji način. Svi natjecatelji će dobiti majicu utrke i topli obrok nakon utrke, a za najbrže su osigurane vrijedne nagrade. O sigurnosti natjecatelja će se brinuti policija i HGSS. Utrka se boduje za Strka Trail Ligu, a ujedno je i prva utrka Proljetnog Treking Kupa u društvu poznatih utrka s područja Dalmacije: Prominatrek, Imbertrek, Jesenice Treking i Mosor Grebbening.
Startnina za obje kategorije je 100,00 kn, a prijave su isključivo online do 07.02. na stranici www.stotinka.hr . Više informacija o utrci možete vidjeti OVDJE!