Požurite sa prijavama za dječji treking!

Niti 24 sata nakon objave i već imamo skoro 60 prijavljene djece za subotnji dječji treking u Saloni!  😎  Prijave su limitirane na 150 prijava, stoga požurite se prijaviti , a to možete učiniti na OVOM LINKU! 

EDIT: Prijave zatvorene!

Svaki natjecatelj/ica tokom cijele utrke MORA biti u pratnji roditelja/skrbnika/starije pratnje, a zadatak im je da što prije obiđu sve 4 kontrolne točke te se vrate na cilj! Startnina za ovu utrku je 10kn (plaća pratnja 😉 ) a od tog iznosa 5kn će se donirati Udruzi Moje Dijete – Solin! Molimo sve roditelje/pratnje, da dođu minimalno pola sata ranije da se na vrijeme registriraju i da djeca dobiju svoje startne brojeve te ručno nacrtanu kartu sa ucrtanim kontrolnim točkama! Na svakoj kontrolnoj točki ih čeka iznenađenje, a na cilju i medalja!  😎 Također biti će i dvije kategorije, predškolarci i školarci, a prvih troje najbržih (muških i ženskih) dobit će i dodatne nagrade!

Ovu objavu ćemo konstatno ažurirat sa brojem trenutno prijavljene djece, no Vi nemojte čekati zadnji sekund, te na vrijeme prijaviti svoje dijete! 😉

POPIS DJECE (Prijave zatvorene):