Održana noćna utrka na Marjanu!

Večerašnjom noćnom utrkom po kiši koja se održala na Marjanu, održano je i 5. kolo STRKA Trail Lige 2017 gdje je nastupilo 35 natjecatelja! Zanimljivo je bilo vidjeti čeone lampe u mračnoj šumi Marjana, a na ovoj jedinstvenoj utrci slavio je Filip Sinovčić, s vremenom od 23:20, koji je za jednu sekundu bio brži od legendarnog Ante Pešića Goluba, a dvije sekunde od trećeplasiranog Borisa Koračka. Kod žena je slavila Ane Gregov sa vremenom od 34:51, ispred Antonele Banovac i Ane Filipović.

A kompletne rezultate 5. kolo STRKA Trail Lige možete vidjeti OVDJE!

Ovo je bilo i pretposljednje kolo STRKA Trail Lige 2017, a sljedeće i posljednje kolo, naše je drugo izdanje MARJAN TRAILA! Pošto utrka ima dvije kategorije, 10 i 20km, utrka od 20km donijeti će i 20% više bodova nego inače, tako će prvo mjesto pobjedniku na 20km donijeti 120 bodova umjesto 100, drugo mjesto 106 bodova, treće mjesto 94, itd. Bodovanje za utrku na 10km ostaje isto! Također, za ovu ligu, bodovati će se samo 5 najboljih utrka od 6 mogućih, pa svi oni trkači koji će imati svih 6 utrka, njihov najgori plasman u ovoj ligi se neće računati!

Trenutni poredak nakon 5. kola za muškarce možete pogledati OVDJE, a za žene OVDJE!

Online prijave za Marjan Trail 2017 traju do sutra navečer pa se još stignete prijaviti OVDJE, a za više informacija o samoj utrci možete saznati OVDJE! U toku ove sedmice ide i detaljna najava utrke, karte utrka na 10 i 20km, te još nekoliko korisnih inforamcija, stoga i dalje pratite naše WEB i Facebook stranice 😉