Nastupali smo na Hileja Trailu, Hvar Wine Run-u, humanitarnoj utrci..

Naši su članovi bili aktivni ove subote na više utrka! Novi član naše ekipe Aleksandar Balažinec pobijedio je na Hvar Wine Run utrci sa vremenom od 45:58! 😎  Na utrci je nastupilo je oko 60-tak trkača, a ukupne rezultate  možete vidjeti na ovom LINKU.

Ostatak članova nastupio je na Hileja Marina trailu gdje je Dobrila Dujišin osvojila 1. mjesto na 11 km kod žena (1:10:52), a Ante Bubić 3. mjesto na 11 km kod muškaraca (1:03:27)! Na toj utrci nastupilo je 80-tak trkača, dok je na drugoj utrci od 22 km nastupilo 25 trkača. Također na utrci od 11km nastupilo je još naših članova i to: Mario Ćosić (19. mjesto), Ankica Gabela (7. mjesto) i Suzana Marović (13. mjesto), dok su se Strka KIDS natjecali na dječjoj utrci dugoj 2km.  😉  Pobjedu na 11km odnio je Krešmir Mrčela (1:01:25) , a  na 22 km slavio je Nenad Keč (1:53:03) i Maja Blašković (2:19:56). Kompletne rezultate sa Hileje Traila možete vidjeti na ovom LINKU.

Također ovog popodneva sudjelovali smo i na humanitarnoj utrci u Sv. Kaji (Solin) gdje se održala 3km utrka kroz Salonu za pomoć oboljenom mladom Ivanu Kuncu! Utrka je privukla velik broj sudionika, ali i onih koji su samo donirali za pomoć, a medalje za najbržih troje uručio je osobno Ivan Kunac! Nadmo se da će se mladi Ivan što prije oporaviti te da ga opet vidimo na nogometnom igralištu NK Solina.