Najava 1. kola STRKA Trail lige

Ove nedjelje, 08.01.2017. sa početkom u 10:00 sati, startati će 3 sezona Trail lige! Tradicionalno otvaranje jest na Marjanu (sjeverna vrata), a pošto znamo da ste još teški od hrane i pića zbog blagdana 😉  prva utrka neće biti posebno duga ni zahtjevna.

Staza je kružnog tipa, sa startom i ciljom na sjervernim Marjanskim vratima. Trči se trim stazom do Bena, a nakon toga slijedi uspon do vatrogasnog puta, te povratak na cilj. Na stazi će biti 4 kontrolne točke, na kojima će se nalazati preforatori i s kojima ćete morati probušiti vaš natjecateljski karton, a cijela staza će biti označena crveno-bijelim trakicama i strelicama. Staza ne prelazi 4,5 km, sa relativno malim ukupnim usponom, tako da je idealna za početnu utrku 🙂

Klik na sliku za veći prikaz

Startnina je simboličnih 5 kn, pa molimo sve natjecatalje da unaprijed pripreme sitan novac za startninu. Od obavezne opreme morate imati mobitel, a roditelji maloljetnih natjecatelja moraju ispuniti izjavu za nastup maloljetnika.  Izjavu možete skinuti sa naših WEB stranica i ispuniti, ili ih ispuniti prije prijave na startu utrke.

Molimo sve natjecatelje da dođu 20-25 minuta prije starta utrke da se svi na vrijeme prijavimo pa da ne dolazi do kašenjenja sa startom utrke. Također očekuje se dosta hladno i vjetrovito vrijeme pa se toplo obucite za utrku i ponesite rezervnu presvlaku nakon utrke! Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju, a za bilo koje pitanje kontaktirajte nas putem e-maila ili putem naše Facebook stranice!