Uspješno odrađene Jesenice Treking!

Današnjom utrkom u Jesenicama, uspješno je održano 4. kolo Dalmatinske Trail Lige koja je imala tri dužinske kategorije! Na “Maloj stazi” (9km) mlada buduća trejl trkačica Diana Roguljić  🙂  bila je 6-ta sa vremenom od 1:44:40!! Otac Ivan zauzeo joj je 32. mjesto (1:51:28), obitelj Ercegović (Ante i Darija te djeca Lucija i Luka) stazu prošli za 2 sata i 55 minuta! 😉 , a Anita Brakus Kedžo 2 sata i 56 minuta!

Na Srednoj stazi (22km), nastupilo je više naših članova, a naš predsjednik Marko Herman okitija se i “Gunga” medaljom za osvojeno prvo mjesto sa vremenom od 2:33:43!! U foto-finišu, Ante Bubić je ipak zauzeo treće mjesto sa vremenom od 2:36:48, dok je i Hrvoje Kedžo ostvario odlično 5.-to mjesto (2:43:57), a Jakša Rošin 29.-to mjesto (3:37:46).

Naši prijatelji iz Mosora tzv. “Mosorske Sikire”, imale su jako uspješan dan, te su slavili na Velikoj stazi (33km) i u muškoj (Nenad Keč) i u ženskoj kategoriji (Srđana Rožić), kao i prva dva ženska mjesta na Srednoj stazi (Eva Tušar i Zrinka Deur Šarić). Moramo napomenuti da je naša prijateljica, također iz HPD Mosora, Antonela Banovac,  zauzela treće mjesto na Velikoj stazi gdje je taktički nadmudrila svjetsku japansku trail trkačicu Michiko Shimabe  😀  Ukupne rezultate svih kategorija možete vidjeti OVDJE.

Čestitka svima, a pogotovo našim članovima i mladoj Diani Roguljić, kao i organizatorima iz Jesenica na odličnoj organizaciji, vrhunskoj spizi i zabavi, te zanimljivim i odličnim stazama koje je pripiremija Daniel Krstulović Opara!