Trail “Tri rijeke”, Biokovo Vertikala, Dalmatinska Trail Liga..

Naši članovi (Hrvoje Kedžo, Anita Brakus Kedžo i Ante Bubić), jučer su posjetili Zadar, gdje su se prijavili na jedan od događanja u sklopu ovogodišnjeg Zadar Outdoor Festivala Trailu “Tri rijeke”. Nažalost, zbog jakog vjetra i velike količine kiše, dva događaja (plivački maraton i regata) morali su biti otkazani, no ista stvar dočekala je i naše članove tima taman dok su bili na prijavama. Zbog velike količine kiše koja je pala u posljednja dva dana, vodostaj u kanjonu Zrmanje i Krupe je narastao, pa su staze u njemu bile potopljene, te je organizator samo nekoliko sati prije starta, otkazao i trail utrku! 🙁

Nastojali smo da se osmisli nekakava alternativna (ili kraća) ruta ili bar da sa autobusom posjetimo sam cilj utrke (u Manistiru Krupa gdje je trebao biti i ručak) pa da čisto napravimo nekakav simbolični izlet. No, na kraju ništa od bilo kakvih ideja, tako da nam je buđenje u 5 sati i vožnja 2 sata po kiši, bila uzaludna! Nije nam preostalo ništa drugo nego “utopiti” tugu u Decathlona 🙂 Tu su se naši članovi, a i naši prijatelji (Antonela Banovac i Angela Smilović) jako dobro pokazali, te je trošak uzladnog dolaska u Zadar samo još više narastao 😀

Još je manje od mjesec dana od našeg trećeg izdanja “Biokovo Vertikala” utrke, stoga smo i napravili jedan plakat sa objavom!

Online prijave su otvorene, a možete se prijaviti na stotinka.hr! Prijavite se i uživajte u posebnoj utrci na ovom području!

Također, trenutni rezultati i ukupni muško/ženski poredak Dalmatinske trail lige nakon 4. kola, možete vidjeti OVDJE! Tu ćete naći sve prvoplasirane u svim kategorijama na svim dosadašnjim utrkama, kao i link na ukupni trenutni poredak! Također pod “Dalmatinska Trail Liga” > “2017” > imate popis svih utrka, u kojem možete saznati sve korisne informacije o svim utrkama DTL-e (info, raspise, rezultate, osvrte, galerije..). Sljedeće, 5. kolo DTL, je za 2 tjedna kad je na rasporedu već 11. izdanje Mosor Grebbeninga! Više o toj utrci OVDJE!