Bili smo itetako aktivni protekla dva mjeseca!!

Iako nismo objavili ništa na WEBu skoro 2 i pol mjeseca, to ne znači da nismo aktivni! 😉  Dapače, nastupili smo na mnoštvo domaćih i internacionalnih utrka pa krenimo redom..

U 4. mjesecu bili smo na Istri 100 milja, gdje smo bili kao i dio promocije Dalmacija Ultra Traila, ali i istrčali usput nešto. Tako je Ante Pešić Golub završio 110km utrku, Jakša Rošin 67km utrku te Marko Herman i Martino Vučićić 41km utrku. U isto vrijeme Dobrila Dujišin i Nikola Najev trčali su u Beogradu te je Dobrila završila polumaraton, a Nikola svoj prvi maraton!

Na Sinj Trailu Ana Asanović osvaja broncu na 10km, a tu još nastupa i Dobrila Dujišin, Nađa Ramić, Marijana Bubić te Jakov Gabela. Na 22 km Željana Aljinović Barač kod žena osvaja zlato, a na toj utrci nastupili su još i Ivan Roguljić, Hrvoje Kedžo, Nikola Najev, Teo Vidaković i Jakša Rošin. Na najdužoj 33km nastupala je Antonela Ozretić.

Na Trogir Outdoor Festivalu bili smo suorganizatori trail utrka (5,11 i 21 km), gdje Nikola Najev osvaja drugo, a Ante Bubić treće mjesto na utrci od 21km. Nastupao je i Hrvoje Benussi i Antonela Banovac, dok je na utrci od 11km Dobrila Dujišin bila druga. Tu je još nastupio i Pavao Ligutić. A na Paklenica Trailu nastupili su Igor Drašković i Katarina Kukučka i to na 26km dugoj utrci.

01.06. smo bili na Tisno Trailu gdje je Dobrila Dujišin pobijedila je na 9km utrci ,a Ante Bubić bio drugi.
Na 19km utrci nastupili su Krunoslav Krivanj, Hrvoje Benussi, Nikola Najev, Ivan Kamber, Teo Vidaković, Jakša Rošin te Antonela Ozretić.

Tjedan dana poslije na Cetini Adventure utrci dvojac Marko Herman – Ante Ercegović osvajaju treće mjesto, dok je Ivanu Roguljiću u paru sa Ivanom Ćupićem malo nedostajalo da završi utrku.

A 23.06. smo imali poseban dan, kada su se naš predsjednik Marko Herman i njegova odabranica Anamaria Marović vjenčali, a proslavu smo napravili u Blagajni u Starom selu Jesenica!

Nakon toga selimo u Dolomite na Lavaredo Ultra Trail gdje smo sudjelovali na sajmu promovirajući Dalmacija Ultra Trail, ali su neki od nas i trčali. Anita Brakus Kedžo i 22 mjesečna Marta sudjelovale su na Baby utrci, a Hrvoje Kedžo je uspješno završio 48km dugu Cortina trail utrku. Darija i Ante Ercegović završili su 87 km utrku Dolomites Trail, a Marko Herman Marmolada Super Vertical utrku dužine 8,5 km unutar kojih se savladava visinska razlika od 1800 metara!

06.07. odlazimo u Tomislavgrad gdje je održano prvo izdanje Hajdučkog Traila i gdje su nastupili trojica naših članova. Na 21 km utrci nastupio je Ivan Roguljić i Jakša Rošin, dok je Ante Bubić osvojio treće mjesto na 12km utrci.

A ovaj prošli vikend održano je i Lastovo Trail kojeg su pohodili velik broj naših članova. Na 11km dugoj utrci  Dobrila Dujišin osvaja zlato, a Ante Bubić broncu. Na istoj toj utrci nastupao je još i Jakša Rošin.Na utrci od 18km nastupili su Nikola Najev, Ivan Kamber, Teo Vidaković, Nađa Ramić i Antonela Ozretić. Napomenimo da je na ovoj utrci direktor utrke bio je naš član Hrvoje Kedžo, dok su  Marko Herman, Anamaria Marović, Marijana Bubić i Klara Jerković bili aktivni volonteri na ovoj utrci.

Sada je mala ljetna pauza od utrka, iako ih ima ako vam je do trčanja, a 21.09.2019. na redu je naša Vela Strka u Vela Luci kao 9. kolo Dalmatinske Trail Lige!